Graag stellen we ons team aan u voor

 Hendrik de Groot - In- en verkoop / Eigenaar 

 Nadat ik bij verschillende (universele) autobedrijven ervaring heb opgedaan besloot ik in 2015 voor mijzelf te beginnen. Laagdrempelig, vakkundig, gemotiveerd en heldere en betrouwbare adviezen zijn de basis waar ik met ons team voor sta. Ik ga graag de uitdaging aan uw droomauto te vinden.

 

 Bert Bekmann – Verkoop

Goede service en duidelijke adviezen staan voor mij voorop. Onder het genot van een kop koffie help ik u graag bij het vinden van de juiste auto. 


Ruud Lummen - Monteur / APK-Keurmeester

Ik ben technisch specialist en service adviseur.  Mijn doel is het vinden en oplossen van uw autoproblemen. Vakkundig en met heldere uitleg help ik klanten verder. 


Rick Damhuis – Monteur / APK-Keurmeester

Als jongste medewerker van het team ben ik altijd enthousiast en leergierig aan het werk. Met cursussen en trainingen vergroot ik mijn kennis en blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de autobranche. Mijn specialiteit is het opsporen en verhelpen van autostoringen. 

 

Joyce Lenferink – Backoffice

Met veel plezier houd ik mij bezig met de backoffice van James Autoservice De Groot. Binnen het team zorg ik voor de administratie, communicatie en marketing. Ik sta graag voor onze klanten en leveranciers klaar. Zorgvuldigheid en duidelijkheid staan voor mij centraal.